Här hittar du några av våra patientprogram. De program som vi aktivt rekryterar inom just nu är länkade till anmälningssida. Men, är du intresserad av andra program, eller vill gå med i vår Patientpool så är du alltid välkommen att maila mig: Anna-Maria Ek.

9924web
Anna-Maria Ek, ansvarig för våra patientstödprogram

Cancer – MyCoach patientstödsprogram i samarbete med Novartis. För onkologipatienter under behandling med preparat från Novartis, stöd och råd i behandlingen.

Kroniskt ökad järninlagring – @Home patientstödsprogram i samarbete med Novartis. För patienter med kroniskt ökad järninlagring som står på behandling med preparat från Novartis. Råd och stöd i behandlingen.

Neurologi – TecCoach i samarbete med Biogen.
Patientsupportprogram för patienter som behandlar med medicin från Biogen. Med fokus på följsamhet och förståelse till behandling och diagnos. Samtal med sjuksköterska via telefon.

Parkinson Supportprogrammet är en kostnadsfri supporttjänst för patienter med Parkinson som ska påbörja behandling eller behandlas med produkter från Abbvie.
Informationsfilm om behandling med produkter från Abbvie hittar du här.

Rökavvänjning i samarbete med GSK Consumer Health.
Nicotinell 7Keys – Support vid användandet av Nicotinells produkter och verktyg i nikotinavvänjningsprogrammet på webb och i appen till smartphone. Chat och

 

SwedishEnglish