Här hittar du några av våra patientprogram. De program som vi aktivt rekryterar inom just nu är länkade till anmälningssida. Men, är du intresserad av andra program, eller vill gå med i vår Patientpool så är du alltid välkommen att maila mig: Anna-Maria Ek.

9924web
Anna-Maria Ek, ansvarig för våra patientstödprogram

Cancer – MyCoach patientstödsprogram i samarbete med Novartis. För onkologipatienter under behandling med preparat från Novartis, stöd och råd i behandlingen.

Kroniskt ökad järninlagring – @Home patientstödsprogram i samarbete med Novartis. För patienter med kroniskt ökad järninlagring som står på behandling med preparat från Novartis. Råd och stöd i behandlingen.

Att leva med KOL eller astma i samarbete med AstraZeneca. Patientsupportprogram för patienter som behandlar med preparat från AstraZeneca. Med fokus på följsamhet till behandlingen och vad patienten själv kan göra för att må bra. Samtal med sjuksköterska via telefon, samt möjlighet att få information via e-post.

Neurologi – TecCoach i samarbete med Biogen.
Patientsupportprogram för patienter som behandlar med medicin från Biogen. Med fokus på följsamhet och förståelse till behandling och diagnos. Samtal med sjuksköterska via telefon.

Parkinson Supportprogrammet är en kostnadsfri supporttjänst för patienter med Parkinson som ska påbörja behandling eller behandlas med produkter från Abbvie.
Informationsfilm om behandling med produkter från Abbvie hittar du här.

Reumatism i samarbete med MSD
Patientsupportprogram för patienter som behandlar med medicin från MSD. Med fokus på följsamhet till behandlingen och vad patienten själv kan göra för att må bra. Extra coachning kring livsstil för de som önskar. Samtal med sjuksköterska via telefon, samt möjlighet att få information via e-post.

Reumatism – Orencia Patientstöd
I samarbete med BMS Patientsupportprogram för patienter som behandlar med medicin från BMS. Med fokus på följsamhet till behandlingen och vad patienten själv kan göra för att må bra. Tre samtal med sjuksköterska via telefon.
Ansökan till Orencia Patientstöd hittar du här.

Reumatism i samarbete med Abbvie.
Hälsopsykologiprogrammet, kognitiv beteende baserat stöd till patienter med behandling från Abbvie för ökad följsamhet och förståelse för behandlingen.

Gemensam ansökan till alla program inom reumatism hittar du här!

Rökavvänjning i samarbete med GSK Consumer Health.
Nicotinell 7Keys – Support vid användandet av Nicotinells produkter och verktyg i nikotinavvänjningsprogrammet på webb och i appen till smartphone. Chat och

 

SwedishEnglish